2682031644 6971606659 ΛΟΥΡΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ giorgos.yamaha7@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  CAR STREAMS ΛΕΤΣΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτου Λούρος Πρέβεζα
 
 
 
     
  Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων CAR STREAM, το οποίο βρίσκεται στο Λούρο στον νομό Πρεβέζης, είναι κοντά σας εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε ηλεκτρολογική εργασία σχετίζεται με το αυτοκίνητό σας. Διαθέτοντας έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο στον οποίο διενεργούμε κάθε ηλεκτρική εργασία και επισκευή στα οχηματά σας. Επιπλέον διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο να μπορούμε να δίνουμε λύση ακόμα και στο δυσκολότερο ηλεκτρολογικό θέμα το οποίο θα προκύψει στο αυτοκίνητο σας.  
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Από  την πρώτη μέρα της ιδρύσης του ηλεκτρολογείου μας στοχεύουμε στην προσφορά υπεύθυνης εξυπηρέτησης και αξιόπιστων υπηρεσιών και λύσεων σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία, ηλεκτρολογική διάγνωση και ηλεκτρολογική επισκευή που αφορά το αυτοκίνητο σας. Διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στην φιλοσοφία και φροντίζουμε να εξοπλιζόμαστε συνεχώς με πρωτοποριακή τεχνολογία αλλά και εκπαίδευση σε όλες τις νέες τεχνικές που αφορούν τα ηλεκτρολογικά μέρη των αυτοκινήτων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να λύνουμε άμεσα οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας παρέχοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εμπιστευτείτε μας για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά το αυτοκίνητο σας και εμείς θα φροντίσουμε την άμεση παράδοση του αυτοκινήτου σας πλήρως επισκευασμένο αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αφουγκραζόμενοι και τις δυσκολίες της εποχής.
 
     
     
     
 
 
 
 
  Εμπιστευθείτε μας 
Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την συνέπεια και τον σεβασμό μας προς κάθε πελάτη, μας δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την άρτια επισκευή των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


 
  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων CAR STREAM μας στο Λούρο Πρέβεζας,
για φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου σας παρέχοντας σας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.